گیربکس خورشیدی

گیربکس خورشیدی 90 درجه

تماس بگیرید
گیربکس زاویه دار یک روش نصب گیربکس است. شروع قیمت از : 30.000.000 تومان

گیربکس خورشیدی Bonfiglioli

تماس بگیرید

 فروش انواع گیربکس بونفیلیولی Bonfiglioli ، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های ما تماس بگیرید.

شروع قیمت از : 40.000.000 تومان دانلود کاتالوگ :
  • قابل استفاده تا 4 استیج یا طبقه
  • گشتاور بین 1000 تا 1.287.000 نیوتن متر
  • نسبت دنده : بین 3.4 الی 5234
  • حالت نصب : فلنچ دار یا پایه دار

استعلام قیمت گیربکس

گیربکس خورشیدی Brevini

تماس بگیرید

نمایندگی فروش انواع گیربکس خورشیدی Brevini بروینی ایتالیا ، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با ما در تماس باشید.

   

گیربکس خورشیدی hqm

ناموجود
یکی دیگر از مدلهای گیربکس خورشیدی که به تازگی مورد اقبال مشتریان قرار گرفته است، این مدل است. گیربکس های

گیربکس خورشیدی SEW

گیربکس‌های خورشیدی SEW یکی از انواع تجهیزات انتقال قدرت پیشرفته هستند که به‌طور ویژه برای استفاده در سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر،

گیربکس خورشیدی Somitomo

تماس بگیرید
 فروش انواع گیربکس سیاره ای سومیتمو، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های زیر تماس بگیرید  

گیربکس خورشیدی STM

تماس بگیرید

نمایندگی فروش انواع گیربکس خورشیدی STM ایتالیا ، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های ما تماس بگیرید.

شروع قیمت از : 30.000.000 تومان دانلود :
  • گشتاور: 1000 الی 800000 نیوتون متر
  • تعداد سایز ها:28
 

گیربکس خورشیدی ایلماز

تماس بگیرید
 فروش انواع گیربکس Yilmaz ایلماز، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های زیر تماس بگیرید  

گیربکس خورشیدی رجیانا

تماس بگیرید

نمایندگی رسمی فروش انواع گیربکس خورشیدی رجیانا Reggiana ایتالیا ، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های ما تماس بگیرید.

شروع قیمت از : 40.000.000 تومان دانلود کاتالوگ :
  • محدوده دور بین 0.5 تا 800 دور در دقیقه
  • نسبت تبدیل این گیربکس در هر طبقه بین 3 تا 7
  • جنس پوسته گیربکس Reggiana از چدن یا فولاد و محور و چرخ دنده های آن نیز فولادی می باشد.

گیربکس خورشیدی سروو موتور

تماس بگیرید

نمایندگی رسمی فروش انواع گیربکس خورشیدی سروو موتور، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های زیر تماس بگیرید

 

گیربکس خورشیدی شاکرین

تماس بگیرید
 فروش انواع گیربکس شاکرین، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های زیر تماس بگیرید  

گیربکس خورشیدی شهباز

تماس بگیرید

نمایندگی رسمی فروش انواع گیربکس خورشیدی شهباز ( اصفهان دورمتغیر ) ، لطفا جهت دریافت مشخصات فنی و استعلام موجودی و قیمت محصولات با شماره های ما تماس بگیرید.

شروع قیمت از : 25.000.000 تومان دانلود کاتالوگ :  

 گیربکس خورشیدی چیست؟

گیربکس خورشیدی یا سیاره ای دارای مزایای کاملی نسبت به دیگر گیربکسها میباشد که کارایی و دوام بی نظیری را برای کاربردهای مختلف صنعتی ارائه می دهد. گیربکس سیاره ای نسبت به دیگر محصولات دارای حجم کمتر اما عملکرد و گشتاور بالاتری میباشد.

گیربکس سیاره ای چگونه کار میکند؟

گیربکس خورشیدی شامل چندین جزء اصلی است که هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارند. در این سیستم، چرخ دنده خورشیدی به عنوان محور مرکزی عمل می‌کند و به آن چرخ دنده‌های سیاره‌ای اطرافش متصل شده‌اند. این چرخ دنده‌ها می‌توانند به صورت مستقل بچرخند و با چرخ دنده خورشیدی تعامل داشته باشند. عامل مهم دیگری که در اصول کار نقشی کلیدی دارد، چرخ دنده‌های حلقوی هستند که به دور چرخ دنده‌های سیاره‌ای قرار دارند و باعث می‌شوند که این چرخ دنده‌ها بتوانند در یک مدار مشخص بچرخند.

جدول زیر حالت های مختلف دنده ها نسبت به هم را نمایش میدهد:

جهتوضعیتدنده رینگیدنده خورشیدی
عکسکاهنده سرعتمتحرکمحرک
هم جهتکاهنده سرعتثابتمحرک
عکسافزاینده سرعتمتحرکمحرک
هم جهتافزاینده سرعتثابتمحرک

این طراحی باعث می‌شود که در مقایسه با گیربکس‌های سنتی، امکان انتقال قدرت بیشتری را فراهم آورد. همچنین، این گیربکس‌ها به دلیل اندازه کوچک و وزن کم، گزینه‌ای مناسب برای استفاده در فضاهای محدود هستند. گروه صنعتی درویش به عنوان توزیع‌کننده این نوع گیربکس‌ها، می‌تواند گزینه‌های متنوعی را به مشتریان خود ارائه دهد که با نیازهای مختلف صنایع همخوانی داشته باشد.

ساختار چرخ دنده در گیربکس سیاره ای

طراحی و اجزای گیربکس خورشیدی

ساختار گیربکس سیاره ای از سه نوع دنده تشکیل شده است. یک دنده خورشیدی ، دنده های ستاره ای و یک دنده رینگی یا گیربکس حلقه ای.

عملکرد گیربکس خورشیدی

دنده خورشیدی در مرکز قرار دارد و گشتاور را به دنده های ستاره ای که معمولاً روی یک حامل متحرک نصب می شوند، منتقل می‌کند. گیربکس های سیاره به دور دنده خورشیدی می چرخند و با یک گیربکس بیرونی مش می‌شوند. سیستم‌های گیربکس سیاره‌ای بسته به کاربرد، می‌توانند از نظر پیچیدگی از سیستم‌های بسیار ساده تا سیستم‌های مرکب پیچیده متفاوت باشند.

  • دنده خورشیدی
  • دنده پینیون
  • کریر یا نگهدارنده خورشیدی
  • دنده رینگی
  • بدنه یا پوسته گیربکس

مشخصات فنی گیربکس خورشیدی

در گیربکس دنده خورشیدی، ورودی و خروجی هر دو مرکز چرخش یکسانی دارند. این بدان معنی است که مرکز دنده ورودی حول مرکز گیربکس خروجی می چرخد و محورهای ورودی و خروجی در یک راستا قرار دارند.

در این مدل گیربکس میتوان هر یک از سه جزء را می توان ثابت نگه داشت و ممکن است به عنوان ورودی یا خروجی عمل کند. بسته به نوع مولفه گیربکس خورشیدی که ورودی، خروجی یا ثابت نگه داشته می شود، می توانید به طیف وسیعی از نسبت های دنده دست یابید. خوبی این دنده ها این است که می توانید به هر نسبت دنده ای دست پیدا کنید بدون اینکه لزوماً دنده های دیگر را درگیر یا جدا کنید. مشخصات فنی کلی گیربکس سیاره ای به صورت زیر میباشد که البته ممکن است با توجه به برند و سازنده تغییراتی داشته باشد

  • بازه نسبت تبدیل: از 3 تا 16000
  • توان ورودی گیربکس: از 0.55 کیلووات تا 150 کیلووات
  • بازه تعداد طبقه قابل استفاده: از 1 تا 5  طبقه یا استیج
  • نسبت تبدیل در هر طبقه: بین 3 تا 7

عملکرد گیربکس خورشیدی

طرز کار این دستگاه به این صورت است که نسبت دنده گیربکس از نسبت بین گیربکس حلقه و دنده خورشیدی حاصل می شود. اگر اندازه گیربکس حلقه ثابت نگه داشته شود، با تغییر تعداد دندانه های گیربکس خورشیدی و گیربکس های خورشیدی میتوان نسبت را تغییر داد. هرچه دنده خورشیدی را کوچکتر انتخاب کنید، نسبت دنده بزرگتر خواهد بود. به دلایل فنی، نسبت بیشتر از 10:1 نباید انتخاب شود، در غیر این صورت تعداد دندانه های دنده خورشیدی بسیار کم خواهد بود.

با این حال، اگر نسبت بالاتری مورد نیاز باشد، می توان چندین مجموعه گیربکس سیاره ای را در یک ردیف در یک گیربکس حلقه ای یا در دو گیربکس حلقه ثابت قرار داد. سپس این شکل که به مانند صور فلکی میباشد گیربکس خورشیدی چند طبقه یا چند مرحله ای نامیده می شود که برای چرخش در خلاف جهت عقربه های ساعت و همچنین برای عملکرد مداوم و متناوب، مناسب هستند.

انواع گیربکس سیاره ای

گیربکس های خورشیدی در دسته بندی های مختلفی قرار میگیرند:

انواع گیربکس خورشیدی

انواع گیربکس خورشیدی براساس نحوه نصب و اتصال

  • گیربکس خورشیدی پایه دار: این مدل گیربکس با توجه به نامی که دارد دارای یک قطعه به نام پایه می باشد که در بخش خروجی گیربکس نصب میشود که در کنار شافت که وظیفه انتقال حرکت را دارد، در گیربکس نصب میشود.
  • گیربکس خورشیدی فلنچ دار: در این مدل گیربکس به جای پایه، فلنچ در خروجی گیربکس نصب میشود که برای مکان هایی که امکان نصب روی زمین یا سطح صاف نمیباشد استفاده میشود.
  • گیربکس سیاره ای هالو شافت هزار خار یا تک خار: نوعی گیربکس  است که در آن شفت خروجی به جای یک خار ساده، دارای یک هزار خار است. هزار خار، یک نوع اتصال مکانیکی است که در آن یک شفت دارای شیارهای طولی است و یک قطعه دیگر (مانند یک چرخ‌دنده یا کوپلینگ) دارای برجستگی‌هایی متناظر است. این اتصال، اتصال محکم و دقیقی را بین دو قطعه ایجاد می‌کند. همچنین گیربکس تک خار نیز نوعی گیربکس است که در آن شفت خروجی به صورت توخالی یا هالو طراحی شده است. این ویژگی به این نوع گیربکس، امکان عبور شفت یا میله‌ای از داخل آن را می‌دهد و در نتیجه کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف پیدا کرده است.

گیربکس خورشیدی براساس جهت اتصال یا انتقال قدرت

این گیربکس به طور کلی به 2 دسته زاویه دار یا 90 درجه و شافت مستقیم یا خطی تقسیم میشود.

  • گیربکس خورشیدی زاویه دار: نوعی گیربکس است که در آن شفت ورودی و خروجی نسبت به هم زاویه 90 درجه دارند. این ویژگی به این نوع گیربکس، امکان قرارگیری در فضاهای محدود و پیچیده را می‌دهد و آن را برای کاربردهای متنوعی مناسب می‌سازد.
  • گیربکس سیاره ای خطی: در واقع ترکیبی از دو فناوری است: گیربکس خورشیدی و مکانیزم خطی. این نوع گیربکس، نیروی چرخشی ورودی را به حرکت خطی خروجی تبدیل می‌کند. در حالی که گیربکس‌های سیاره ای به طور معمول برای کاهش سرعت و افزایش گشتاور در حرکت دورانی استفاده می‌شوند، گیربکس‌های خطی قادرند این انرژی چرخشی را به یک حرکت مستقیم و خطی تبدیل کنند.

انواع گیربکس سیاره ای براساس نوع کارکرد

گیربکسهای دنده خورشیدی همگی در کل از یک خانواده هستند اما خب براساس کارکرد برای سادگی با دسته بندی های دیگری نیز شناخته میشود.

گیربکس خورشیدی صنعتی: این نوع برای مصارف صنعتی و بزرگ استفاده میشود که دارای گشتاورهای بالا، قدرت و در کل مشخصات فنی بالایی میباشد که راه اندازی این نوع گیربکس از بین الکتروموتور یا هیدروموتور ها انتخاب میشود. زمانی که گیربکس با الکتروموتور کوبل شود به آن موتور گیربکس خورشیدی گفته میشود.

گیربکس خورشیدی کوچک: همانطور که از اسم این دسته هم مشخص است به نوعی از گیربکس های سیاره ای گفته میشود که به استپ موتور یا سروو موتور متصل میشود و در مقابل مدل صنعتی لقی کمی دارند و یکی از کاربردهای آنها استفاده در دستگاه های سی ان سی میباشد.

انواع گیربکس سیاره ای براساس عملکرد دنده

براساس عملکرد، گیربکس های دنده خورشیدی به 2 دسته کاهنده و افزاینده تقسیم میشود.

  • گیربکس خورشیدی کاهنده: از این نوع گیربکس برای کاهش دور خروجی و افزایش گشتاور استفاده میشود.
  • گیربکس سیاره ای افزاینده: این نوع گیربکس در افزایش دور خروجی کاربرد دارد.

گیربکس خورشیدی استپ موتور و سروموتور

سروو موتور و استپ موتور دستگاه هایی هستند که دقت بسیار بالایی در حرکت خود دارند. به همین دلیل گیربکسی که برای آن ها استفاده می شود باید لقی و خطای بسیار کمی داشته باشند به همین دلیل استفاده از گیربکس سیاره ای با استپ موتور بسیار کاربردی می باشد که البته این گیربکس همان گیربکس خورشیدی کوچک نیز شناخته میشود.

گیربکس خورشیدی استپ موتور

مزایای گیربکس خورشیدی نسبت به حلزونی و هلیکال

مزیت اصلی گیربکس سیاره ای در ابعاد کوچک و وزن کم آن نهفته است. این ویژگی‌ها آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای کاربردهای مختلف، به ویژه در فضاهای محدود، تبدیل کرده است. به عنوان مثال، در صنعت خودروسازی و دستگاه‌های CNC، نیاز به انتقال قدرت با کارایی بالا و در ابعاد کوچک امری ضروری است و به خوبی این نیاز را برآورده می‌کند و به همین دلیل در این صنایع به شدت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی دیگر از نقاط قوت آن نسبت تبدیل بالای آن است. این نسبت تبدیل به گیربکس‌ها امکان می‌دهد تا در شرایط مختلف عملکرد بهتری داشته باشند و انرژی بیشتری را منتقل کنند. به علاوه، دوام و پایداری این نوع سیستم‌ها باعث کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات می‌شود که برای صنایع مختلف بسیار حائز اهمیت است. در این میان، گروه صنعتی درویش به عنوان یک تأمین‌کننده معتبر، این نوع گیربکس‌ها را با کیفیت بالا و خدمات پس از فروش مناسب ارائه می‌دهد تا مشتریان بتوانند بهترین انتخاب را بر اساس نیازهای خود داشته باشند.

راندمان بالا: خروجی را با حداقل اتلاف انرژی به حداکثر می رساند.

دوام: برای مقاومت در برابر مصارف صنعتی سخت ساخته شده است.

طراحی فشرده: ایده آل برای محیط های با محدودیت فضا.

کاربردهای چند منظوره: مناسب برای نیازهای مختلف صنعتی.

کاربرد گیربکس خورشیدی

علاوه بر استفاده برای انتقال در وسایل نقلیه، در صنایع مختلف برای کاربردهای مختلف استفاده می شوند. آنها دقت بالا و نسبت گشتاور به حجم بالا را ارائه می دهند که آنها را به خوبی برای برنامه هایی که شامل می شود مناسب می کند.با توجه به مزایای فراوان، استفاده از چرخ دنده‌های خورشیدی به کاربردهای صنعتی محدود نمی شود. آنها را می توان در بسیاری از مناطق یافت.

موتور گیربکس خورشیدی

موتور گیربکس سیاره ای یا خورشیدی ترکیبی از یک گیربکس خورشیدی و الکتروموتور میباشد که برای کاربردهای مختلفی استفاده میشود:

  • موتورگیربکس خورشیدی AC یا DC: از موتورگیربکس AC برای کاربردهای صنعتی و سنگین استفاده میشود که طبیعتا سایز و ابعاد بزرگتری نسبت به موتور گیربکس DC دارند که معمولا در این مورد از استپ موتور یا سروو موتور استفاده میشود که دارای دقت بالا و کنترل سرعت میباشد.
  • موتور گیربکس خورشیدی هیدروموتور: در مواردی که دسترسی به برق نیست از این موتور استفاده میشود.

برندهای تولید کننده و سازنده گیربکس سیاره ای

ساخت گیربکس سیاره ای نیاز به تکنولوژی و دانش تخصصی بالایی دارد از این رو تولید این گیربکس ها توسط کارخانه ها و برندهای معروفی تولید میشود، این گیربکس ها به خاطر همین موارد دارای قیمت های نسبتا بالاتری نسبت به تیپ های معمول گیربکس ها دارند.

گیربکس خورشیدی خارجی

گیربکس های سیاره ای توسط شرکت های داخلی و خارجی مختلفی تولید میشود که شرکت های ایتالیایی معمولا بهترین و باکیفیت ترین محصولات را تولید میکنند. شرکت های بروینی، اس تی ام، رجیانا جز این شرکت ها میباشند. برندهای خارجی دیگر نیز مثل SEW ، فلندر و لنز که همگی تولید آلمان هستند نیز شامل تولیدکنندگان این گیربکس هستند، همچین چین نیز میتوان جز یکی از تولید کنندگان خارجی گیربکس دنده خورشیدی نام برد.

گیربکس خورشیدی ایرانی

در بین شرکت های تولید کننده داخلی نیز محصولات شرکت شهباز گیربکس اصفهان دارای بالاترین کیفیت میباشند.

نمایندگی گیربکس خورشیدی

گروه صنعتی درویش نمایندگی رسمی فروش محصولات شهباز گیربکس و معتبرترین برندهای ایتالیایی و خارجی را برعهده دارد.

گیربکس خورشیدی اصفهان شهباز

نحوه نصب گیربکس خورشیدی

با اینکه گیربکس سیاره ای در همه جهت قابل نصب و ارائه میباشد اما قبل از خرید و در پروسه سفارش دهی باید نحوه نصب گیربکس مشخص باشد. در شکل زیر میتوانید روش های مختلف و نحوه نصب انواع گیربکس های دنده خورشیدی را مشاهده نمایید.

نحوه نصب گیربکس خورشیدی

قیمت گیربکس خورشیدی

قیمت گیربکس با توجه به سایز گیربکس، دور خروجی، تیپ گیربکس، برند و کشور سازنده و وضعیت ظاهری ( نو، استوک یا کارکرده بودن ) آن مشخص میشود. با توجه به اینکه قیمت آن براساس قیمت دلار تعیین میشود، امکان درج قیمت در سایت نمیباشد و تنها راه استعلام قیمت فقط تماس تلفنی و پیام از طریق پیامرسان ها میباشد.

قیمت گیربکس خورشیدی

پارامترهای مهم تعیین کننده قیمت گیربکس خورشیدی

قیمت این نوع گیربکس به عوامل مختلفی بستگی دارد که هر کدام جداگانه تاثیر روی قیمت نهایی گیربکس دارند. با توجه به عوامل بالا میتوان قیمت نهایی محصول را برآورد کرد.

  • نوع ورودی گیربکس
  • شافت ورودی و خروجی گیربکس
  • دور خروجی مورد نیاز
  • توان مورد نیاز
  • گشتاور مورد نیاز
  • نحوه نصب گیربکس
  • عوامل محیطی
  • برند تولیدکننده و کشور آن

هر گیربکس برای استفاده نیاز به یک راه انداز دارد که به طور از الکتروموتور و یا از سروو موتور، بخصوص در گیربکس های خورشیدی استفاده میشود، بعد از محاسبه گشتاور، قدرت و دور خروجی مورد نیاز میتوان از بین انواع برندها گیربکس مورد نظر را انتخاب و تهیه کرد.

تعمیر گیربکس خورشیدی

گیربکس سیاره ای به دلیل راحتی در اسمبل یا هم بندی، نصب و راه اندازی تعمیر پذیری راحتی نیز دارد اما ما تاکید داریم که تعمیر گیربکس ها توسط افراد متخصص و فنی انجام شود تا باعث آسیب به دنده های گیربکس نشود. در کنار خدمات خرید و فروش انواع گیربکس، ما خدمات متنوع دیگری از جمله تعمیرات را هم پشتیبانی میکنیم که برای دریافت این خدمات کافی است ابتدا مشخصات گیربکس منظور را برای واحد فروش ما ارسال نمایید سپس در صورت تامین بودن قطعات، بعد از هماهنگی با ما میتوانید برای ارسال کالا اقدام نمایید.

تعمیر گیربکس خورشیدی

نمایندگی فروش گیربکس خورشیدی

گروه صنعتی درویش نمایندگی رسمی فروش گیربکس شهباز اصفهان در تهران میباشد که در کنار این عاملیت فروش، فروش انواع گیربکس خورشیدی ایتالیایی و خارجی را برعهده دارد که باعث میشود مشتریان گرامی توانایی انتخاب بین موارد مختلف را داشته باشند.

گیربکس خورشیدی اصفهان شهباز

راهنمای انتخاب گیربکس خورشیدی

برای انتخاب گیربکس مناسب باید شرایط کاری، محیطی و کاربردی را در نظر گرفت. این شرایط شامل موارد زیر میشود:

  • نوع گیربکس
  • سایز گیربکس
  • برند تولید کننده گیربکس
  • محل نصب
  • نحوه نصب
  • دور خروجی مورد نیاز
  • توان مورد نیاز
  • گشتاور مورد نیاز
  • آپشن های درخواستی احتمالی
  • میزان لقی گیربکس

راهنمای انتخاب گیربکس سیاره ای

کاتالوگ گیربکس خورشیدی

کاتالوگ شامل مجموعه ای از اطلاعات فنی و کاربردی درباره محصول خریداری شده میشود، سایز و اندازه گیربکس، دور خروجی، گشتاور، نسبت خروجی و دیگر اطلاعات می باشد. برای دانلود کاتالوگ انواع گیربکس سیاره ای در برندهای مختلف میتوانید از طریق لینک زیر و یا منوی اصلی وب سایت اقدام نمایید.