نمایندگی فروش گیربکس خورشیدی
نمایش 1–12 از 14 نتیجه
-
گیربکس خورشیدی Brevini
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی STM
امتیاز 3.00 از 5تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی Reggiana
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی Rossi
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی شهباز
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی سروو
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی اپکس
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی SEW
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی ایلماز
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی Bonfiglioli
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی بهین
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر -
گیربکس خورشیدی شاکرین
تماس بگیرید اطلاعات بیشتر
گیربکس خورشیدی چیست ؟
سیستم گیربکس خورشیدی ، معمولاً از یک دنده سیاره ای یا خورشیدی محور مرکزی، یک نگهدارنده ، چند دنده پینیون و دنده رینگی تشکیل شده است که دنده های بین آنها میچرخند. در ادامه این حرکت کاهش سرعت، افزایش گشتاور ، گاها افزایش سرعت را در کنار این طراحی دقیق خواهیم داشت که در ادامه به صورت کامل توضیح خواهیم داد .
مشخصات فنی گیربکس خورشیدی
در گیربکس دنده خورشیدی ، ورودی و خروجی هر دو مرکز چرخش یکسانی دارند. این بدان معنی است که مرکز دنده ورودی حول مرکز گیربکس خروجی می چرخد و محورهای ورودی و خروجی در یک راستا قرار دارند.
در این مدل گیربکس میتوان هر یک از سه جزء را می توان ثابت نگه داشت و ممکن است به عنوان ورودی یا خروجی عمل کند. بسته به نوع مولفه گیربکس خورشیدی که ورودی، خروجی یا ثابت نگه داشته می شود، می توانید به طیف وسیعی از نسبت های دنده دست یابید. خوبی این دنده ها این است که می توانید به هر نسبت دنده ای دست پیدا کنید بدون اینکه لزوماً دنده های دیگر را درگیر یا جدا کنید.
جهت | دنده رینگی | دنده خورشیدی | |
---|---|---|---|
عکس | کاهنده سرعت | متحرک | محرک |
هم جهت | کاهنده سرعت | ثابت | محرک |
عکس | افزاینده سرعت | متحرک | محرک |
هم جهت | افزاینده سرعت | ثابت | محرک |
هم جهت | کاهنده سرعت | متحرک | ثابت |
هم جهت | افزاینده سرعت | متحرک | ثابت |
در یک گیربکس سیاره ای، زمانی که نیروی ورودی دنده خورشیدی را می چرخاند، سیارات حول محور مرکزی شروع به چرخش می کنند. به این معنی که سیارات با خورشید به هم می پیوندند و آنها را مجبور می کنند که به طور کلی بچرخند. در پایان فرآیند، همانطور که حامل خورشیدی ( نگهدارنده ) می چرخد، گشتاور خروجی مورد نظر را ارائه می دهد. باز هم، با نگه داشتن هر یک از قطعات در یک نقطه ثابت، در حالی که از بخش های دیگر به عنوان خروجی یا ورودی استفاده می شود، درجات مختلف قدرت یا سرعت را به همراه دارد.
از آنجایی که یک گیربکس خورشیدی حاوی چندین دنده خورشیدی می باشد ، چندین توری دندانه به طور همزمان در حین کار رخ می دهد. این تقسیم قدرت تضمین می کند که در مقایسه با سایر انواع دنده، بازده بالاتر و در نتیجه گشتاور قابل انتقال بالاتر با طراحی فشرده تر امکان پذیر است.
نحوه ساخت گیربکس خورشیدی
تولید و ساخت انواع گیربکس های سیاره ای ( خورشیدی ) دارای مراحل مختلفی و البته ثابتی می باشد ، البته این مراحل ساخت با توجه به تکنولوژی کشور و کارخانه سازنده میتواند متغیر باشد ، در ویدئوی زیر میتوانید نحوه ساخت گیربکس خورشیدی را در طریق شرکت اصفهان دورمتغیر مشاهده نمایید
خرید گیربکس خورشیدی
گیربکس خورشیدی در واقع جعبه دنده ای است که شفت ورودی و شفت خروجی در یک راستا قرار دارند و از آن برای انتقال بزرگترین گشتاور در فشردهترین شکل استفاده می شود.به خاطر شباهت به منظومه شمسی سیارهای ما است و نام گیربکس خورشیدی از آنجا گرفته شده است.
گیربکس خورشیدی که به آن گیربکس اپی سیکلیک ، گیربکس سیاره ای یا گیربکس دنده خورشیدی نیز گفته میشود ، یکی از جالب ترین انواع گیربکس های موجود در کنترل حرکت است. به جز مصارف صنعتی بسیاری که در خط های تولید و کارخانه های مختلف استفاده میشود ، اغلب در صنعت خودرو سازی نیز به عنوان بخش مهمی از گیربکس های اتوماتیک استفاده می شوند.
نحوه نصب گیربکس خورشیدی
در شکل زیر میتوانید روش های مختلف و نحوه نصب انواع گیربکس های دنده خورشیدی را مشاهده نمایید
کاربرد گیربکس خورشیدی
گیربکس دنده خورشیدی اغلب زمانی استفاده می شوند که فضا و وزن مشکل باشد، اما مقدار زیادی کاهش سرعت و گشتاور مورد نیاز است. این الزام برای صنایع مختلفی از جمله تراکتورها و تجهیزات ساختمانی که در آنها به مقدار زیادی گشتاور برای به حرکت درآوردن چرخ ها نیاز است، اعمال می شود. مکانهای دیگری که مجموعه دندههای سیارهای را پیدا خواهید کرد عبارتند از موتورهای توربین، گیربکسهای اتوماتیک و حتی پیچگوشتیهای الکتریکی.
گیربکس سیارهای میتوانند گشتاور زیادی تولید کند، زیرا بار بین دنده های سیارهای متعدد تقسیم میشود. این آرایش همچنین سطوح تماس بیشتری و سطح تماس بزرگتری بین گیربکسها نسبت به سیستم گیربکسهای محور موازی سنتی ایجاد میکند. به همین دلیل، در بار به طور یکنواخت توزیع می شود و بنابراین گیربکس ها در برابر آسیب مقاومت بیشتری دارند.
گیربکسهای خورشیدی علاوه بر استفاده برای انتقال در وسایل نقلیه، در صنایع مختلف برای کاربردهای مختلف استفاده می شوند. آنها دقت بالا و نسبت گشتاور به حجم بالا را ارائه می دهند که آنها را به خوبی برای برنامه هایی که شامل می شود مناسب می کند.
با توجه به مزایای فراوان، استفاده از چرخ دندههای خورشیدی به کاربردهای صنعتی محدود نمی شود. آنها را می توان در بسیاری از مناطق یافت. به عنوان مثال، دوچرخه ای با دنده های هاب به احتمال زیاد دارای جعبه دنده خورشیدیاست. در گیربکس اتوماتیک وسایل نقلیه موتوری، ترکیبی از چندین گیربکس خورشیدی نیز وجود دارد که به صورت سری چیده شده اند. سایر زمینه های کاربردی می تواند باشد:
- کاربرد در توربین های بادی
- کاربرد در تکنولوژی تجهیزاتی مانند ماشین های چمن زنی رباتیک
- راندن وینچ های کابلی، جرثقیل های ساختمانی و ماشین های همزن در بخش ساخت و ساز
- درایو میزهای عمل در فناوری پزشکی
- در حمل و نقل جاده ای برای بهره برداری از سیستم های مانع
- برای میزهای ماشینی رانندگی کنید
- استفاده در تکنولوژی نوار نقاله برای تسمه نقاله
- برای کنترل و راندن انواع ربات ها
- اسکنرهای پزشکی
طرز کار گیربکس خورشیدی
نسبت دنده گیربکس از نسبت بین گیربکس حلقه و دنده خورشیدی حاصل می شود. اگر اندازه گیربکس حلقه ثابت نگه داشته شود، با تغییر تعداد دندانه های گیربکس خورشیدی و گیربکس های خورشیدی می توان نسبت را تغییر داد. هرچه دنده خورشیدی را کوچکتر انتخاب کنید، نسبت دنده بزرگتر خواهد بود. به دلایل فنی، نسبت بیشتر از 10:1 نباید انتخاب شود، در غیر این صورت تعداد دندانه های دنده خورشیدی بسیار کم خواهد بود. با این حال، اگر نسبت بالاتری مورد نیاز باشد، می توان چندین مجموعه گیربکس دنده خورشیدی را در یک ردیف در یک گیربکس حلقه ای یا در دو گیربکس حلقه ثابت قرار داد. سپس این صورت فلکی گیربکس خورشیدی چند مرحله ای نامیده می شود. گیربکس های خورشیدی برای چرخش در خلاف جهت عقربه های ساعت و همچنین برای عملکرد مداوم، متناوب و متناوب مناسب هستند.

معرفی انواع گیربکس خورشیدی
گیربکس های سیاره ای به انواع مختلفی تقسیم بندی میشود که شامل موارد زیر می باشد :
- گیربکس خورشیدی صنعتی : گیربکس های خورشیدی صنعتی که گاهی اوقات به آنها گیربکس سیاره ای فلزی هم گفته میشود ، برای استحکام و حفظ تغییرات بار متناوب یا ناگهانی طراحی شده اند. بسته به اندازه قطر، این گیربکس ها می توانند سرعت ورودی تا 20000 دقیقه در 1 یا گشتاور خروجی تا 25 نیوتن متر را هنگام کار در چرخه های متناوب حفظ کنند. گیربکسهای سیارهای فلزی به دلیل ویژگی واکنش کم و دقت بالا در نتیجه، برای کاربردهای موقعیتیابی دقیق نیز مناسب هستند. گیربکس های خورشیدی را می توان با خط گسترده ای از موتورهای DC یا براشلس ترکیب کرد و همچنین تعدادی پیکربندی شفت را برای سفارشی سازی بیشتر ارائه داد و برای انواع مختلف ربات ها – بازرسی، مونتاژ، توانبخشی یا اسکلت بیرونی – و همچنین برای تولید و اتوماسیون آزمایشگاهی، برای ماشین های بسته بندی، تجهیزات اندازه گیری و آزمایش یا برای جابجایی نیمه هادی ها ایده آل هستند.
- گیربکس خورشیدی مینیاتوری یا پلاستیکی : برای گشتاورهای خروجی متوسط، گیربکس های خورشیدی مینیاتوری که به مدل پلاستیکی هم معروف هستند ، بهترین نسبت قیمت به عملکرد را با ترکیب مواد استثنایی خود ارائه می دهند. برای کاهش سطح نویز در سرعت های بالاتر، گیربکس های مرحله ورودی از پلاستیک ساخته شده است. برای بالاترین گشتاورها، کاربردهای خلاء یا دماهای بالا، مرحله ورودی در فولاد موجود است.
- گیربکس خروجی شفت : گیربکس خورشیدی بخش های خورشیدی اطراف را که در یک حامل چرخشی ( دنده رینگی ) که در یک جعبه دنده محرک شفت قرار دارند، اجرا می کند. قسمت حلقه با حامل چرخشی که درایو را به شفت می رساند ثابت نگه داشته می شود. قسمت محفظه سیستم مستقیماً به دستگاه ثابت می شود و خروجی آن یک محور چرخشی است. محدوده یک گیربکس خروجی شفت می تواند خروجی 113000 نیوتن متر را ارائه دهد.
- گیربکس هالو شافت : در این نوع گیربکس ها نیز به جای شافت از هالو شافت استفاده میشود که که در این نوع گیریکس ها اتصال الکتروموتور به گیربکس به صورت شافت مسقیم است که این ویژگی باعث جدا شدن بسیار راحت الکتروگیربکس از الکتروموتور می شود که سبب می شود هرکدام از قطعات مورد نظر به آسانی تعمیر یا تعویض شود
انواع گیربکس دنده خورشیدی برحسب نوع اتصال به ورودی
- گیربکس خورشیدی پایه دار
- گیربکس سیاره ای فلنج دار
- گیربکس دنده خورشیدی هالو تک خار
- گیربکس خورشیدی هالو هزار خار
انواع گیربکس خورشیدی براساس نوع اتصال به الکتروموتور
گیربکس های خورشیدی به صورت هالو شافت ورودی، تک خار، فلنچ دار (MC)، پایه دار (UC)، شافت ماده (FS) عرضه می شود.
انواع گیربکس برحسب تولید کننده
- گیربکس خورشیدی ایرانی
- گیربکس خورشیدی اروپایی
- گیربکس خورشیدی چینی که به گیربکس های خورشیدی بدون لقی نیز معروف می باشند
مزایای گیربکس خورشیدی
گیربکسهای خورشیدی اجزای مهمی در مهندسی مدرن هستند که برای تغییر سرعت مفید هستند و میتوان آنها را در صنایع مختلف صنعتی و صنعت خودرو از گیربکس اتوماتیک خودرو و میکسرهای مواد غذایی صنعتی گرفته تا اپراتورهای صنعتی یافت. گیربکسهای خورشیدی را میتوان ترکیبی از برتری مهندسی و نوآوری مداوم دانست که باعث شده آنها را در خط مقدم فناوری گیربکس نگه دارد که بسیار قابل اعتماد ( لقی بسیار کم ) هستند و به دلیل طراحی بسیار جمع و جور و سبک قابل توجه است.
اگرچه گیربکس های خورشیدی به دلیل طراحی پیچیده خود قیمت بالاتری دارند، اما به دلیل داشتن ویژگی های زیر بسیار محبوب و مورد استفاده هستند:
- امکان انتقال گشتاور بالا
- راندمان بالا
- امکان ضریب دنده بالا
- آرایش هم محور شفت ورودی و خروجی
- طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی
- امکان عملکرد دو یا سه شفت برای استفاده به عنوان گیربکس دستی
- تکرارپذیری – گیربکس های خورشیدی در مقایسه با گیربکس های دیگر، تکرارپذیری بیشتری دارند.
- دقت بالا – پایداری زاویه ای چرخشی هم دقت و هم سرعت را بهبود می بخشد.
- عملکرد بی صدا – این به دلیل میزان تماس سطح است.
- افزایش انتقال گشتاور – به دلیل تعداد دندانه های در تماس، گیربکس های خورشیدی می توانند سطح بالاتری از گشتاور را انتقال داده و تحمل کنند.
- با دوام بالا
معایب گیربکس خورشیدی
در کنار مزایای این مدل ، معایبی هم وجود دارد که به اختصار به آنها خواهیم پرداخت
- بالا بودن قیمت نسبت به مدل های دیگر
- انعطاف کمتر نسبت به دیگر مدل
نمایندگی گیربکس خورشیدی
فروشگاه گیربکس درویش نمایندگی رسمی فروش انواع گیربکس های دنده خورشیدی ایرانی و خارجی از جمله اصفهان دورمتغیر(شهبازی) ، بونفیلیولی ، رجیانا ، فلندر ، اس تی ام و دیگر برندهای معتبر بین المللی می باشد. تمامی محصولات همراه با گارانتی اصالت و کیفیت و خدمات پس از فروش به فروش میرسد . برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شرایط گارانتی نیز میتوانید با همکاران ما تماس بگیرید
قیمت گیربکس خورشیدی
قیمت این نوع گیربکس به عوامل مختلفی بستگی دارد که هر کدام جداگانه تاثیر روی قیمت نهایی گیربکس دارند . با توجه به عوامل بالا میتوان قیمت نهایی محصول را برآورد کرد
- نوع ورودی گیربکس
- شافت ورودی و خروجی گیربکس
- دور خروجی مورد نیاز
- توان مورد نیاز
- گشتاور مورد نیاز
- نحوه نصب گیربکس
- عوامل محیطی
- برند تولیدکننده و کشور آن
اجزای گیربکس خورشیدی
قطعات گیربکس خورشیدی از سه نوع دنده تشکیل شده است. یک دنده خورشیدی ، گیربکس های خورشیدی و یک دنده رینگی یا گیربکس حلقه ای. گیربکس خورشیدی در مرکز قرار دارد و گشتاور را به گیربکس های خورشیدی که معمولاً روی یک حامل متحرک نصب می شوند، منتقل میکند. گیربکس های سیاره به دور گیربکس خورشیدی می چرخند و با یک گیربکس بیرونی مش میشوند. سیستمهای گیربکس سیارهای بسته به کاربرد، میتوانند از نظر پیچیدگی از سیستمهای بسیار ساده تا سیستمهای مرکب پیچیده متفاوت باشند
اجزای اصلی یک گیربکس خورشیدی را می توان به چهار جزء اصلی تقسیم کرد. در مرکز گیربکس دنده خورشیدی با دندانه های خارجی قرار دارد که توسط موتور به حرکت در می آید. نیرو به گیربکس های چرخشی که به گیربکس های خورشیدی معروف هستند منتقل می شود. اینها بر روی حامل خورشیدی نصب می شوند که همچنین شفت خروجی را تشکیل می دهد و انتقال نیرو را در خروجی تضمین می کند. مدار گیربکس دنده خورشیدی توسط یک چرخ دندانه دار با دندانه های داخلی محدود می شود که اصطلاحاً به آن گیربکس حلقه ای می گویند. این معمولاً بخشی از محفظه دنده را نیز تشکیل می دهد.
قطعات گیربکس خورشیدی
همچنین در ویدئوی زیر نیز میتوانید قطعات گیربکس خورشیدی را مشاهده نمایید
ویدئوی آموزشی معرفی قطعات گیربکس خورشیدی
ساختار گیربکس خورشیدی به چه شکل است؟
این مدل گیربکس ابزاری است که شفت های خروجی و ورودی در یک راستا قرار دارند. یک گیربکس سیاره ای برای انتقال بیشترین گشتاور در فشرده ترین شکل (که به عنوان چگالی گشتاور معرفی می شود) استفاده می شود.
با مونتاژ استوانه ای ذاتی و محورهای درون خطی، گیربکس های خورشیدی همیشه به عنوان جایگزین فشرده برای کاهنده های معمولی پینیون و دنده ارائه می شود. این مجموعهها که برای طیف وسیعی از کاربردها مناسب هستند – از قطارهای برقی بولدوزر گرفته تا پیچگوشتیهای برقی – زمانی که وزن و فضا در مقابل گشتاور و کاهش نگرانیهای اصلی هستند، رقبای سنگینی هستند. برای درک کامل عملکرد آنها به جزئیات نیاز داریم. بررسی مکانیک و ساخت یک گیربکس خورشیدی برخی از ویژگی های کمتر آشکاری را که به بازی می آیند را نشان می دهد.
طبقه در گیربکس خورشیدی
گیربکس خورشیدی یکی از انواع گیربکس های صنعتی میباشد که امروزه در بیشتر صنایع بزرگ و کوچک به کاربرده میشود ، یکی از دلایل استفاده زیاد از این دستگاه تولید آن در چندین مدل و سری میباشد که باعث میشود برای کارهای مختلف مناسب باشد .
یکی از تفاوت های این سری از دستگاه ها ، تولید گیربکس خورشیدی در یک یا دو یا چند طبقه میباشد .
به طور معمول این دستگاه ها در دو یا چهار طبقه تولید و ساخته میشود مگر اینکه به خواسته ی خود مشتری، سفارشی سازی انجام شود .
تعداد طبقات بر روی نسبت دور دستگاه تاثیر دارد ، به گونه ای که در این دستگاه ها در طبقه نسبت دور دستگاه به صورت جدا و مشخص شده کاهش پیدا میکند .
کار چرخدنده ها در این طبقات به این شکل است که ورودی یک طبقه را کاهش داده و بعد به طبقه بعدی وارد میکند ، به این معنا که خروجی طبقه اول ورودی طبقه دوم تا اخر میباشد .
نسبت های تبدیل در این طبقات به صورت ثابت و مشخص نیست بلکه بین 3 تا 7 متغیر میباشد که خود فرد میتواند با توجه به خروجی مورد نیاز خود ، دور های متغیر دستگاه را تنظیم کند .
همین طبقات بالای دستگاه باعث میشود که تحمل دستگاه نسبت به دور و بار افزایش پیدا کند .
راندمان در گیربکسهای خورشیدی
وقتی صحبت از راندمان در انواع گیربکس های صنعتی می شود این گیربکسهای خورشیدی هستند که همیشه در صدر قرار میگیرند و با راندمان نزدیک به 99 درصدی دارای بالاترین مقدار می باشد
تعمیر گیربکس خورشیدی
این مدل گیربکس ها به دلیل راحتی در اسمبل ، نصب و راه اندازی تعمیر پذیری راحتی نیز دارد اما ما تاکید داریم که تعمیر گیربکس ها توسط افراد متخصص و فنی انجام شود تا باعث آسیب به دنده های گیربکس نشود . در کنار خدمات خرید و فروش انواع گیربکس ، ما خدمات متنوع دیگری از جمله تعمیرات را هم پشتیبانی میکنیم که برای دریافت این خدمات کافی است ابتدا مشخصات گیربکس منظور را برای واحد فروش ما ارسال نمایید سپس در صورت تامین بودن قطعات ، بعد از هماهنگی با ما میتوانید برای ارسال کالا اقدام نمایید
تفاوت الکتروگیربکس خورشیدی و موتور گیربکس خورشیدی
تفاوت این دو کلمه تنها در نوشتار فارسی آن و اصطلاحاتی است که خریداران از آن استفاده میکنند و در عمل هیچ فرقی با هم ندارند و به گیربکس سیاره ای گفته میشود که با الکتروموتور به صورت مستقیم کوبله شده است .
کاتالوگ گیربکس خورشیدی
برای دانلود کاتالوگ انواع مدل ها و مشاهده اطلاعات فنی هر برند ، سایز و مدل به صفحه مخصوص به هر برند میتوانید مراجه نمایید و همچنین میتوانید از طریق لینک درج شده در منوی سایت و یا دکمه زیر به صفحه دانلود کاتالوگ مراجعه نمایید
تفاوت گیربکس خورشیدی افزاینده و کاهنده
یکی از اصطلاحاتی که در مورد تمامی گیربکس ها صدق میکند عبارت های افزاینده و کاهنده می باشد . همانطور که می دانید وظیفه گیربکس تبدیل دورهای خروجی ورودی ( الکتروموتور ، سروو موتور و … ) می باشد . در حالت عادی و معمول و در اکثر مواقع گیربکس ها به صورت کاهنده عمل میکنند یعنی به طور مثال دور خروجی الکتروموتور 1450 دور در دقیقه را با توجه به نسبت دنده ها ، تبدیل به 80 دور در دقیقه می کند تا برای کاربرد مورد نظر قابل استفاده باشد . اما در مقابل گیربکس هایی نیز وجود دارد که افزاینده می باشند و دقیقا بلعکس گیربکس های کاهنده عمل میکنند و دور خروجی را افزایش میدهند . گیربکس هایی نیز که به گیربکس RAN معروف هستند نیز وجود دارند که در آن ها دور تغییر نمیکند و تنها کاربرد آنها تغییر جهت گیربکس می باشد
گیربکس خورشیدی بدون لقی چینی
نمایندگی گیربکس خورشیدی در تهران
گروه صنعتی درویش نمایندگی رسمی فروش محصولات شرکت شهباز گیربکس اصفهان در تهران می باشد که البته آمادگی ارسال محصولات را با قیمت درب کارخانه به تمامی نقاط کشور را دارا می باشد . همچنین واردات انواع گیربکس های خورشیدی اروپایی ( بخصوص ایتالیایی ) نیز توسط ما صورت گرفته و تامین تمامی محصولات انجام خواهد پذیرفت . +
گیربکس خورشیدی استوک
حضور همیشگی تحریم ها در ایران ، عدم حضور مستقیم برندهای معتبر خارجی را همیشه بر سر تولیدکنندگان و شرکت های ایرانی را همراه دارد . از این رو واردات مستقیم محصولات به خصوص گیربکس های سیاره ای ( خورشیدی ) امکان پذیر نمی باشد و مجموعه ما نسبت به واردات محصولات به صورت قطعه و در کنار آن گیربکس خورشیدی استوک اقدام می نماید . همچنین این اطمینان را نسبت به کیفیت و اصالت محصولات استوک خواهیم داد تا مشتریان گرامی با خیالی آسوده به خرید خود اقدام نمایند .این قطعات همگی توسط تکنسین های فنی انتخاب و وارد شده و در نهایت دقت دوباره اسمبل میشود
روغن مناسب برای گیربکس خورشیدی
روغن های متنوعی برای استفاده در این نوع گیربکس ها استفاده میشود ولی محصولات شرکت شل یعنی گروه محصولات روغنی Omala Shell در روغن های 150 و 220 می باشد . گاهی از واسکازین 220 نیز استفاده میشود . جدول کامل روغن های قابل استفاده به زودی در همین صفحه درج خواهد شد . مقدار روغن گیربکس خورشیدی در هر دستگاه در مرحله اول پس از 100 ساعت کارکرد و در مراحل بعدی پس از 1000 ساعت کارکرد باید تعویض گردد .
دلایل استفاده از روغن در گیربکس های دنده خورشیدی
- کاهش صدا در گیربکس
- جلوگیری از زنگ زدگی در سطوح
- کاهش دما در محفظه
- افزایش بازده و در نتیجه کاهش اصطکاک بین قطعات
روغن های مورد استفاده در گیربکس های خورشیدی | |||
بهران بردبار | پارس نیسان | ایرانول IG | کاسترول آلفا |
مقدار نویز و صدا در گیربکس های دنده خورشیدی
خرید و فروش گیربکس خورشیدی وارداتی
با توجه به عدم واردات گیربکس های صنعتی به ایران ( مسائل تحریم و …. ) ، این محصولات همگی به صورت استوک ( و معمولا به صورت قطعات جدا از هم ) و اسمبل نشده وارد میشوند ، خرید و فروش این محصولات با توجه به امکان سرهم بندی و اسمبل آسان آن توسط فروشگاه درویش انجام میپذیرد . کافی است مشخصات گیربکس خورشیدی خود را که شامل موارد زیر می باشد را طی تماس با ما مشخص نمایید تا در اسرع وقت ، پاسخ استعلام فنی و مالی را دریافت نمایید
- قدرت مورد نیاز بر حسب کیلووات یا اسب بخار
- نوع گیربکس از لحاظ پایه دار یا فلنچ دار بودن
- نوع گیربکس از نوع شافت دار یا هالو شافت یا هزار خاری
- نسبت دور گیربکس یا دور خروجی مورد نیاز
- گشتاور خروجی مورد نیاز
- شرایط محیطی محل نصب گیربکس
- هر آپشن دیگری که ممکن است در عملکرد گیربکس تاثیرگذار باشد .
گیربکس های خورشیدی مورب یا 90 درجه
برخی مدل های گیربکس های سیاره ای خورشیدی هستند که به گیربکس های 90 درجه و زاویه دار نیز معروف هستند که به صورت 90 درجه و با زاویه 90 درجه نسبت به الکتروموتور بسته میشود ، این گیربکس ها در موارد و مکان هایی کاربرد دارد که از لحاظ مکانی جای کمی وجود دارد و نمیتوان از گیربکس های تیپ مستقیم خورشیدی استفاده کرد ، این مدل ها ممکن است با توجه به پوسته گیربکس اضافه شده قیمت متغیری نسبت به مدل های معمول داشته باشد.
گیربکس افزاینده دور
در کل گیربکس های صنعتی به سه دسته کاهنده ، تغییر جهت و افزاینده تقسیم میشوند ، به طور مثال در گیربکس افزاینده دور ، دور خروجی الکتروموتور به نسبت افزایش می یابد که این افزایش و نسبت در مقایسه با گیربکس های کاهنده چشمگیر نمی باشد
سوالات متداول
این نوع گیربکس به خاطر ساختار داخلی خود تقریبا در تمام صنایع مادر و دیگر صنایع منند صنایع آب و فاضلاب ، صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی ، صنایع غذایی ، صنایع آرایشی و بسیاری دیگر کاربرد دارد .
مجموعه گروه صنعتی درویش با واردات مستقیم تمامی اجزا ، قطعات و لوازم یدکی گیربکس های سیاره ای ، امکان ساخت را فراهم نموده و با بالاترین کیفیت ممکن به مشتریان خود عرضه می نماید . گیربکس های دنده خورشیدی توسط کارخانه های داخلی متعددی همچون بهین ، شاکرین ، شهباز و ... تولید میشود .
بارزترین مزیت های گیربکس های دنده خورشیدی میتوان به لقی بسیار کم ، حجم کم ، کامپکت بودن، ، نصب و نگهداری بسیار آسان ، دارا بودن نسیت تبدیل های بالا و همچنین نسبت تبدیل های خیلی پایین(2.5~2800)،امکان استفاده به عنوان گیربکس افزاینده می باشد .
برای خرید گیربکس های خورشیدی ابتدا باید مشخصات محل استفاده از گیربکس کاملا مشخص باشد ، سپس با توجه به قدرت و دور خروجی مورد نیاز و همچنین بودجه در نظر گرفته شده برای خرید ، میتوان از بین انواع گیربکسهای خورشیدی ایرانی و خارجی ، کالای مورد نظر رو انتخاب و خریداری کرد
فروشگاه درویش ( زیر مجموعه گروه صنعتی درویش ) نمایندگی رسمی واردات و فروش برندهای معتبر خارجی از جمله بنفیلیلولی ، اس تی ام ، رجیانا و دیگر برندها می باشد و در کنار آن عاملیت رسمی فروش گیربکس خورشیدی اصفهان دورمتغیر ( گیربکس شهبازی ) نیز می باشد
تمامی محصولات غیر ایرانی وارداتی ما به صورت قطعات و به صورت گیربکس های خورشیدی استوک وارد میشوند و هیچکدام از محصولات به صورت دست دوم فروخته نمی شوند . محصولات ایرانی ما تمامی کاملا آکبند و نو و با گارانتی رسمی به فروش میرسد
در اصطلاحات مرسوم ماشین آلات صنعتی ، واژه ای به نام نسبت تبدیل وجود دارد . نسبت تبدیل دقیقا مقداری است که آن گیربکس مورد نظر در تبدیل دور الکتروموتور انجام میدهد . مدل های محدودی از گیربکس خورشیدی افزاینده نیز در مقابل گیربکس های مرسوم کاهنده وجود دارد که با توجه به ساختار داخلی دنده های آن به جای کاهش دور خروجی ، دور خروجی را افزایش میدهد .
قیمت گیربکس خورشیدی بستگی به عوامل مختلفی دارد . برند تولید کننده گیربکس ، نوع گیربکس ، نحوه نصب ، گشتاور ، دور و قدرت ورودی مورد نیاز از عواملی هستند که در تعیین قیمت هر گیربکس دخیل هستند . محصولات خارجی معمولا دارای لیست قیمت ثابتی نمی باشند و قیمت آنها ممکن است با تغییرات نرخ ارز تغییر کند ، البته محصولات داخلی نیز همگی به خاطر وابسته بودن قیمت مواد اولیه به قیمت ارز به این نواسانات وابسته هستند اما معمولا این تغییر قیمت ها با سرعت کندتری نسبت به برندها و محصولات خارجی و گیربکس های خورشیدی ایتالیایی اتفاق می افتد .
فروشگاه گیربکس درویش نمایندگی رسمی برندهای معتبر ایرانی ، ایتالیایی ، آمریکایی و دیگر برندهای معتبر خارجی
برای دریافت لیست قیمت گیربکس خورشیدی و اطلاع از مشخصات فنی کالای مورد نظر خود را از منوی ابتدای صفحه انتخاب نمایید